jump to navigation

Trophy Challenge – ECON UOP July 13, 2019

Posted by proeconomia in Uncategorized.
trackback

Αγαπητοί συμφοιτητές,

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία που έζησε μια μικρή ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου μας κατά τη διάρκεια και συμμετοχής της στο Trophy Challenge Competition 2019, με διοργανωτές, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Τράπεζα Πειραιώς, την Αμερικανική Πρεσβεία όπως και το Πανεπιστήμιο Rutgers της Αμερικής!!

Η Healthy V Team όπως και ονομάστηκε η επιχειρηματική ομάδα ξεκίνησε το ταξίδι της στο διαγωνισμό μέσα από τη διαδικασία του boot camp. Οι δύο αυτές μέρες αν και εξαντλητικές για όλους θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν εμπειρία ζωής, καθώς όλα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε διακεκριμένα άτομα του χώρου της επιχειρηματικότητας και της αγροτικής οικονομίας, να συζητήσουν και παράλληλα να ζητήσουν συμβουλές έτσι ώστε να αναπτύξουν τις παρουσιάσεις τους και φυσικά να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω φάσεων του διαγωνισμού έδωσε το κίνητρο για εξέλιξη της ιδέας άμεσα σε όλα τα επίπεδα, καθιστώντας έτσι το project ενεργό για νέους επιχειρηματικούς και όχι μόνο διαγωνισμούς!!

Τέλος θα θέλαμε ως ομάδα να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τα τρία αυτά πρόσωπα που μας καθοδήγησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βρέθηκαν μαζί μας στη πόλη των Αθηνών για να στηρίξουμε όλοι μαζί το νέο αυτό project του Πανεπιστημίου, που δεν είναι άλλα από τον Πρόεδρο του Τμήματός μας κ.Δημήτριο Θωμακο, την καθηγήτρια κα.Ειρήνη Δασκαλοπούλου καθώς την Υποψήφια Διδάκτωρ κα.Φωτεινή Κυριαζή!!!

#TrophyChallenge🏆

#HealthyVTeam🌳

#ECONUOP📊

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a comment